Notice: wpdb::prepare a fost denumit incorect. Interogarea nu conține numărul corect de variabile (2) pentru numărul de argumente trimise (3). Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 4.8.3.) in /home/werk/public_html/wp-includes/functions.php on line 4100
Stadiul lucrărilor în mai 2017 la Rivendelle - Werk MB Construct

Stadiul lucrărilor în mai 2017 la Rivendelle

Înapoi la articole

În această perioadă, am finalizat parcul din spatele clădirilor, iar verdele din jurul complexului îi oferă o înfățișare cu totul diferită!

Luna mai a fost folosită la maxim pentru lucrările la spațiul verde, unde am reușit să plantăm pomii și plantele ornamentale. Așteptăm ca în curând să sosească și băncile, pentru a avea cu adevărat o oază de liniște și relaxare aici, în Rivendelle!

În interior, am finalizat recepția, care a fost gândită ca și un serviciu de tip concierge, cu personal disponibil zilnic. Astfel, locatarii vor putea solicita diverse servicii la cerere, precum curățătorie chimică sau corespondență la domiciliu. De asemenea, s-au efectuat branșamentele la gaz în ambele clădiri.

Așteptăm să ne vizitezi pentru a discuta detalii despre apartamentul pe care ți-l dorești sau despre spațiile comerciale și de birouri disponibile pentru vânzare. Contactează-ne pentru detalii la 0799 000 597.

Sursă: Rivendelle