Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /home/werk/public_html/wp-includes/functions.php on line 4100
Termeni și condiții - Werk MB Construct

Termeni și condiții

Acest document stabileste termenii si conditiile in care acest site poate fi utilizat. Accesul si utilizarea site-ului se fac sub autoritatea regulilor si conditiilor mentionate in acest document. Utilizarea site-ului presupune acceptarea acestor termeni si conditii precum si asumarea responsabilitatii in cazul incalcarii lor.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care acest site poate fi utilizat. Accesul si utilizarea site-ului se fac sub autoritatea regulilor si conditiilor mentionate in acest document. Utilizarea site-ului presupune acceptarea acestor termeni si conditii precum si asumarea responsabilitatii in cazul incalcarii lor. Drepturile de autor asupra intregului continut al site-ului apartin in totalitate SC WERK MB CONSTRUCT SRL si nu se pot folosi sau copia fara un acord scris prealabil din partea acesteia.

Accesul la site

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite de acesta, utilizatorul se angajeaza sa respecte legile in vigoare si sa nu desfasoare activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pot aduce prejudicii la buna functionare a site-ului, a serverului sau a securitatii informatiilor. Utilizatorul se angajeaza sa nu modifice, copieze, transmita, afiseze, publice sau reproduca informatiile de pe acest site, precum si sa nu creeze produse similare sau sa vanda informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului.

Utilizatorul se angajeaza sa suporte orice costuri aferente utilizarii site-ului precum cele pentru serviciile de telefonie sau internet.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii acestui site au urmatoarele drepturi:

Limitarea raspunderii

Toate datele, imaginile si specificatiile prezentate pe acest site au caracter informativ. Acestea pot fi schimbate in orice moment fara a fi necesara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.werk.ro, incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC WERK MB CONSTRUCT SRL si este protejat conform Legii Drepturilor de Autor si Legii privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Este interzisa copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea sau crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.

Folosirea fara acordul scris al SC WERK MB CONSTRUCT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Date cu caracter personal

Conform Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si adaugata, precum si a Legii nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC WERK MB CONSTRUCT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate datele furnizate de catre utilizatori.

Legislatie

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului se supun legislatiei Romaniei. In caz de litigiu, se va incerca solutionarea amiabila intre parti, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila, va fi considerata instanta judecatoreasca competenta.