Notice: wpdb::prepare a fost denumit incorect. Interogarea nu conține numărul corect de variabile (2) pentru numărul de argumente trimise (3). Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 4.8.3.) in /home/werk/public_html/wp-includes/functions.php on line 4100
Despre noi - Werk MB Construct

Calitate și exigență în construcții

Realizăm orice tip de lucrare, atât pentru persoane juridice, cât şi pentru persoane fizice

Înființată în 2003, Werk MB Construct este specializată în realizarea lucrărilor de construcţii, antrepriză generală, structuri din beton-armat, finisaje – exterioare şi interioare, reabilitări clădiri existente, confecţii metalice cu materiale şi tehnologii moderne ce corespund standardelor de calitate impuse în executarea construcţiilor industriale şi civile.

Pentru atingerea obiectivelor propuse, firma conlucrează în regim de antreprenoriat sau parteneriat cu firme acreditate din următoarele domenii: arhitectură, proiectare, rezistenţă, canalizare, apă, gaz, electricitate, sisteme de alarmă, sisteme integrate de comunicaţii, sisteme de încălzire şi climatizare.

Obiectivul principal al firmei îl reprezintă satisfacerea celor mai exigente gusturi ale clienţilor, fără a scădea calitatea şi siguranţa produsului final, calitate certificată prin implementarea standardelor de calitate ISO 9001.

Excavator at Construction Site

Echipamente şi utilaje disponibile pentru închiriat

Dispunem de un parc propriu cu utilaje şi echipamente de înaltă performanţă, cu ajutorul cărora putem executa la termen orice lucrare de construcţii fie ea de amenajări interioare – exterioare, infrastructură – suprastructură, sau construcţie completă.

Astfel, oferim spre închiriere toată gama de utilaje și echipamente, în funcție de nevoile clientului:

De asemenea, deţinem un parc auto de peste 20 de maşini, dintre care 5 autoutilitare şi o autobasculantă traker IVECO de 18 tone – 8×4. Astfel, s-a reuşit aducerea în ţară a celor mai puternice brand-uri din domeniul materialelor de construcţii şi adoptarea celor mai noi tehnologii din domeniu.

În prezent, Werk MB Construct dispune de peste 80 de angajaţi, bine pregătiţi profesional şi specializaţi în domeniul lor de activitate, pentru a face faţă oricăror provocări.

 • 90.000 mp

  În 22 imobile de locuințe colective

 • 8.900 mp

  Construcții de hale industriale

 • 180.000 mc

  Total cantitate de beton turnat

 • 240.000 t

  Cantitate de fier-beton înglobat

 • 8.000 mp

  Schelă pe șantiere

 • 65 parteneri

  Colaborări de lungă durată

 • 35 clădiri

  Lucrări edificate până în prezent

 • 4 macarale

  3 macarale-turn și o auto-ridicătoare

 • 1.000 mp

  Cofraje metalice

 • 4.000

  Popi metalici

 • 20 mașini

  Parc auto propriu cu autoutilitare și autobasculantă